Feyenoord in centrum Rotterdam gehuldigd voor winst KNVB-beker

22 April 2024, 15:36 uur
Landelijk
mainImage

Op de Binnenrotte in Rotterdam zijn de selectie en staf van Feyenoord door duizenden supporters gehuldigd voor het winnen van de KNVB-beker. Kort na 12.00 uur toonde aanvoerder Gernot Trauner de zilveren 'dennenappel' aan het publiek. Dat reageerde met toejuichingen en het afsteken van vuurwerk.

Het plein bij de Markthal was dit jaar voor het eerst de locatie voor een huldiging van de club. Er waren beduidend minder mensen aanwezig dan de naar schatting 150.000 mensen vorig jaar bij de huldiging voor het landskampioenschap op de Coolsingel. Dat is traditioneel de plaats waar Feyenoord gehuldigd wordt na het behalen van een trofee.

Een voor een werden de spelers door trainer Arne Slot naar voren gehaald om even met de beker te zwaaien en met het publiek een liedje te zingen. De Rotterdamse zanger Lee Towers was er zoals gebruikelijk met de vertolking van You'll Never Walk Alone.

Feyenoord won zondag voor de 14e keer in de historie de KNVB-beker door een 1-0 zege op NEC. Veel tijd voor een feest is er niet voor de spelers. Komende donderdag speelt Feyenoord in de competitie een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.
 

 


Door: ANP