Binnenkort op verschillende locaties groot asfaltonderhoud

16 November 2023, 16:15 uur
mainImage

De gemeente vindt een veilige en nette omgeving belangrijk. Om dit blijvend te kunnen bieden is soms groot onderhoud nodig. Na het uitvoeren van weginspecties is in kaart gebracht welke wegen en fietspaden een nieuwe deklaag moeten hebben. De planning is nu rond.

Dit betekent dat aannemer Heijmans Infra B.V. in opdracht van de gemeente de komende tijd op verschillende locaties groot asfaltonderhoud uitvoert. Er wordt op 27 november om 21.00 uur gestart met werkzaamheden aan de Carnisserbaan, vanaf de groenrotonde tot en met de rotonde Rostock. Naar verwachting zijn de werkzaamheden vrijdagochtend 30 november om 6.00 uur klaar. Overdag is de weg open.

In december staan er werkzaamheden gepland bij de locaties rotonde Leedeweg – Boezemweg – Ziedewijdsebaan, de Ziedewijdsedijk ter hoogte van huis- nummer 33 en 35 en de kruising ter hoogte van huisnummer 67 en 69, het fietspad Portlandse Baan vanaf de kruising Portlandse Baan – Fuikkant (ter hoogte van huisnummer 2) tot aan de Waterpoort (ongeveer), het fietspad Avenue Carré aan de even zijde van de huisnummers 2 tot en met 232 en de kruising Middeldijk – Strausslaan. Kijk voor alle data en de meest actueleinformatie op www.barendrecht.nl/ werk-in-uitvoering/asfaltonderhoud.

Werkzaamheden deels ’s nachts, deels overdag
De werkzaamheden aan de Carnisserbaan en de rotonde bij de Rostock worden in de nacht uitgevoerd om hinder overdag zoveel mogelijk te beperken voor omwonenden en bedrijven, net als het werk aan de rotonde Leedeweg – Boezemweg – Ziedewijdsebaan en de kruising Middeldijk – Strausslaan. Op de overige locaties vinden de werkzaamheden overdag plaats. Direct omwonenden en ondernemers ontvangen voorafgaande aan de werkzaamheden nog een brief met daarin de planning.

Verkeersomleidingen
Bij werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. Borden geven aan wanneer de weg is afgesloten en wat de omleidingsroute is. Vragen over de werkzaamheden? Mail dan naar Albert van Lenten via projectinuitvoering@ barendrecht.nl.
 


Door: Afdeling communicatie gemeente Barendrecht