mainImage

Nieuwe outfit Juniorslagwerkgroep door Deltaport

Afbeelding is niet meer beschikbaar
4 april 2018, 14:45 uur
Algemeen

Harmonievereniging Barendrecht heeft een donatie van DeltaPort Donatiefonds van €250,- ontvangen voor de aanschaf van een nieuwe outfit voor de JuniorSlagwerkgroep van de vereniging, de vereniging heeft daarnaast ook het JeugdOrkestExtra voorzien van dit tenue. De presentatie van de outfits was op 17 maart bij het festival “Muziek Centraal” dat de vereniging jaarlijks organiseert in Het Kruispunt.

Het DeltaPort Donatiefonds is in 2007 opgericht door de ‘bedrijvige buren‘ van de inwoners van Albrandswaard, Barendrecht, Bernisse, Brielle, Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Hoogvliet, Maassluis, Pernis, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse,Vlaardingen en Westvoorne. Het DeltaPORT Donatiefonds is een stichting van het Havenbedrijf Rotterdam N.V. en Deltalinqs, de ondernemersorganisatie voor de haven en in Mainport Rotterdam

Het DeltaPort Donatiefonds steunt financiële projecten op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie. De betrokken haven- en industriële bedrijven uit de regio willen daarmee nieuwe initiatieven van instellingen zonder winstoogmerk stimuleren.

De adviescommissie heeft uit het budget voor lokale projecten een bedrag toegekend. Dit betekend een financieel steuntje in de rug om de waardevolle activiteiten van Harmonievereniging Barendrecht mede mogelijk te maken.


Foto: Digitaal Dagblad