Barendrechts Dagblad | Nieuwe eigenaar voor Spruit eten & drinken

Nieuwe eigenaar voor Spruit eten & drinken

mainImage
Maurice van der Hoek en Madeleine Ouwens.

Spruit eten en drinken, de horecagelegenheid in Het Kruispunt in Barendrecht, heeft een nieuwe eigenaar. Dennis Boom heeft per 1 juni de aandelen overgenomen van Leendert Steijger, die in 2016 samen met Vivian Jordan met Spruit is gestart. Dennis Boom is geen onbekende in Barendrecht. Hij woont al 25 jaar in deze gemeente en heeft zijn sporen in de detailhandel (Bruna) en in de horeca (lunchrooms en fastfood) ruimschoots verdiend.

Bijna het voltallige personeel is gebleven en Dennis Boom zal voortborduren op het eerste succes van Spruit. ‘’Het is een heel mooie zaak en ik heb er veel zin in om Spruit verder uit te bouwen. Natuurlijk zullen we veranderingen doorvoeren. We hebben het buitenterras al aangepakt. Binnen zijn er kleine wijzigingen doorgevoerd en samen met het personeel hebben we meer plannen voor de komende maanden. In juli presenteren we een nieuwe toegankelijke kaart, die nog meer moet aansluiten op de wensen van de gebruikers van Het Kruispunt. En vanaf volgende week is Spruit ook elke maandag geopend van 9.30 tot 18.00 uur.’’

De horecagelegenheid is één van de bewoners van het cultureel ontmoetingscentrum in Barendrecht samen met het Barendrechts Dagblad, Bibliotheek, Exxact Barendrecht en Theater het Kruispunt. ‘’In dit pand gebeurt door het theater en de bibliotheek al heel veel. Daar zullen wij op inspelen, maar daarnaast zullen wij als Spruit ook zelf activiteiten organiseren en kan men ook bij ons terecht voor verhuringen van het restaurant en catering ook op locatie. We willen onze vleugels verder uitspreiden.’’

Dennis Boom zal zelf regelmatig op de werkvloer te zien zijn, maar de dagelijkse leiding is in handen van Maurice van der Hoek (in het verleden bekend van Le Bonheur) en zijn zus Madeleine Ouwens. ‘’Bekende gezichten in Barendrecht. Zij hebben veel horeca-ervaring en het gast-heer/vrouwschap zit in hun vingers. Al veel Barendrechters komen nu speciaal naar Spruit omdat zij hier staan. Ik hoop dat meer mensen dat voorbeeld zullen volgen. Voor ons ligt er een mooie taak om uit te groeien tot een goede partner in het concept Het Kruispunt en voor de Barendrechters een horecagelegenheid waar iedereen graag komt voor een kop koffie, een borrel (er is al een nieuwe borrel- en snackkaart), voor een lunch of diner’’.

De openingstijden van Spruit zijn: maandag tot en met woensdag van 9.30 tot 18.00 uur en op donderdag tot en met zaterdag van 9.30 tot (minimaal) 23.00 uur. En ook op zondag- en maandag-, dinsdag- en woensdagavond bij voorstellingen en films.

Reserveren kan via:
https://spruitbarendrecht.nl/reserveren/

info@spruitbarendrecht.nl

Telefonisch reserveren is ook mogelijk: 0180-222090


Foto: Digitaaldagblad