mainImage

Natascha (ASVZ) schrijft artikel rondleiding Het Kruispunt

Afbeelding is niet meer beschikbaar
4 april 2018, 10:02 uur
Algemeen

Onlangs was Noggus, een dagactiviteitenlocatie van ASVZ waar mensen met een beperking werken, in het kader van het vervullen van wensen uitgenodigd voor een rondleiding in theater Het Kruispunt. Na afloop bleek één van de cliënten nog een bijzondere wens te hebben: zelf het verslag over de rondleiding mogen schrijven.

Dus… Hier volgt het speciale verslag van een speciale reporter: Natascha.

Rondleiding Theater het Kruispunt op 16 maart 2018

We zijn met 10 cliënten en 3 begeleiders. Met de ASVZ busjes vanaf Barendrecht Noggus naar het theater “het Kruispunt” geweest voor een gezellige rondleiding. Die we kregen van Bart van Dorp, de begeleiding van het theater het Kruispunt zelf.
We hebben eerst een rondleiding gekregen bij het grote podium daar. We hebben even gezeten op de stoelen en konden vragen stellen aan Bart, dus dat hadden een paar cliënten ook gedaan. Toen dat klaar was hebben we een rondleiding gekregen naar de beneden ruimte, daar hebben we een garderobe gezien waar de artiesten dan opgemaakt en aangekleed worden voor de modeshow. Ook nog een rustruimte voor artiesten gezien waar koffie en thee gedronken kon worden. Daar konden zij ook zien, op een tv scherm, als ze op moesten als het tijd was.
Daarna was de rondleiding klaar en heeft Bart ons bedankt voor de leuke rondleiding. En toen is Bart weer aan het werk gegaan. En wij zijn nog even met alle cliënten en begeleiding wat gaan drinken daar en toen daarna weer gezellig met het busjes naar Noggus terug gegaan. Het was een leuke gezellige ochtend en een leuk uitje om niet meer te vergeten. Wie waren er allemaal mee als cliënten? Shwantee, Natascha, Esmee, Andries,  Desiree, Roderik, Coscun , Peter, Calvin. Er zijn 4 begeleiding meegegaan Evelien, Wei-li, Jolanda en Dorien.

Geschreven voor het Barendrechts Dagblad door Natascha Muurling.

 

 


Foto: Digitaal Dagblad