Barendrechts Dagblad | Feest bij Terre de Hommes Barendrecht

Feest bij Terre de Hommes Barendrecht

mainImage

Afgelopen zaterdag 30 november was het feest in de goede doelen winkel van Terre des Hommes Barendrecht. Het was extra feestelijk, omdat de winkel een symbolische cheque van maar liefst € 45.000,= aan het hoofdkantoor van Terre des Hommes kon overhandigen.
 
Na een kopje koffie met wat lekkers, was het tijd voor een modeshow. Hier showden modellen goede kwaliteit tweedehands feestkleding. Na afloop van de show waren er toespraken van de bestuursvoorzitter van de winkel, burgemeester Jan van Belzen en de oud-directeur van Terre des Hommes Nederland. Ter afsluiting werd er buiten een spetterend dansoptreden verzorgd door de selectiegroep van Funky Feet.
 
Het bijeengekregen bedrag komt ten goede aan de projecten van Terre des Hommes om kinderuitbuiting te stoppen. Momenteel steunt de winkel ook Watch Nederland, wat uitbuiting door loverboys aanpakt. Want ook in Nederland komt kinderuitbuiting voor.
 
Leuk om te weten, deze winkel draait op louter vrijwilligers. Dit team neemt gedoneerde spullen in, sorteert deze en zorgt dat ze voor een tweede ronde in de winkel verkocht kunnen worden. Elke dag zijn er weer nieuwe artikelen te koop.


Foto: Ingezonden