Barendrechts Dagblad | Calvijn Groene Hart op wintersportreis

Calvijn Groene Hart op wintersportreis

mainImage

Afgelopen week zijn alle leerlingen uit klas 1 en 2 sport van Calvijn Groene Hart op wintersport geweest naar het Oostenrijkse Niederau. Samen met hun begeleiders verbleven ze in een hotel bovenop de berg, waarvandaan ze niet alleen heerlijk konden skiën of snowboarden maar ook konden genieten van de prachtige omgeving.

Alle leerlingen kregen professionele ski- of snowboardles op hun eigen niveau. Zo bleven de beginners in de buurt van het hotel, maar gingen de gevorderden ook met de skibus richting een ander gebied om zich sportief uit te kunnen leven.

Natuurlijk vonden er eveneens allerlei andere activiteiten plaats. De disco met als thema 'fout' vormde daarbij zeker een van de hoogtepunten. De leerlingen en begeleiders toonden al swingend en zingend hun geweldige outfits, terwijl een heuse DJ de leukste hits draaide. Zowel de leerlingen als begeleiders kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde wintersportreis, die een vast onderdeel vormt van het sportprogramma van Calvijn Groene Hart.

 

 


Foto: Calvijn