Barendrechts Dagblad | Bruidsboetiek op de Middenbaan in Barendrecht
mainImage

Bruidsboetiek op de Middenbaan in Barendrecht

14 augustus 2020, 16:31 uur
Algemeen

In mei 2020 is Jessica haar baan als eventmanager door de Coronacrisis kwijtgeraakt en heeft ze besloten om niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar om te gaan strijden en in 4 maanden tijd heeft zij een onderneming uit de grond weten te stampen. Voor Jessica kwam dit plan niet uit de lucht vallen maar lag deze wens al 14 jaar op de plank. Met het aantrekken van de stoute schoenen, komt een droom uit en opent zij in september haar eigen bruidsboetiek op de Middenbaan in Barendrecht.
 
Something Blue Bruidsmode is geen doorsnee boetiek, ze hebben een andere visie op bruidsmode en verwelkomen graag unieke, eigenzinnige, zelfverzekerde bruiden in alle vormen en maten. Iemand die trouw wil blijven aan zichzelf en die een jurk wil vinden welke een weerspiegeling is van haar bijzondere persoonlijkheid.
 
Bij het ontwerpen van de uitstraling en huisstijl van de winkel willen ze ervoor zorgen dat de bruid en haar gasten zich thuis voelen. Something Blue Bruidsmode is opgericht uit verlangen om een complete bruidservaring te bieden, in een omgeving die ieders unieke stijl en persoonlijkheid verwelkomt! Na veel gesprekken met vriendinnen met verschillende lijven, was het duidelijk dat er behoefte is naar een winkel die meer rekening houdt met de diversiteit en waar de bruid zich ontspannen voelt en informeel benaderd wordt. Het volgen van haar hart en het openen van haar eigen bruidsmodewinkel, heeft een droom doen uitkomen. De liefde voor mode, gastvrijheid, inrichting en marketing wordt hiermee allemaal samengebracht in één passie.
 


Foto: Ingezonden