Barendrechts Dagblad | 13 mei event ‘No more waste’

13 mei event ‘No more waste’

mainImage
Beurs voor slimme verbouwers

Aangespoord door het succes van vorig jaar organiseert Lionsclub IJsselmonde een tweede thema-avond over duurzaam leven, op maandag 13 mei. Deze thema-avond richt zich op het tweede leven dat gebruikte materialen en afval kunnen krijgen. Hoe maken we grondstoffen uit ons afval en bereiken we een situatie dat ‘al’ ons afval nuttig wordt hergebruikt? In een viertal korte, praktische workshops vertellen moderne ondernemers, met het hart op de goede plek, hoe zij dat doen en wat hun concrete plannen voor de toekomst zijn.
Het team van Hofstede ‘De Paradijshoeve’ zal de aanwezigen gedurende de hele avond verwennen met culinaire verrassingen die meehelpen om een duurzame toekomst ook op gebied van eten en drinken in te vullen. De gasten maken kennis met heerlijke amuses, met ‘vergeten groentes’, met verantwoorde drankjes en tongstrelende gerechten.
Met alle aanwezigen ontstaat een avond waarin, onder het genot van het aangename, de uitdagingen voor het voetlicht worden gebracht die er liggen voor producenten, handel, consumenten en overheden om uiteindelijk te bereiken dat “afval niet meer bestaat”.
Aanmelden voor ‘No more Waste’ kan nog, via ijsselmonde@lions.nl. De kosten voor deze geheel verzorgde en leerzame avond bedragen €30. De thema-avond begint om 18.30 en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Locatie: De Paradijshoeve in Ridderkerk.
 


Foto: Digitaal Dagblad