VVD Barendrecht – Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Na een mistige start is het vandaag vrij zonnig, soms zijn er enkele stapelwolken boven Barendrecht waarneembaar. De temperatuur stijgt daarbij naar maximaal 7 graden Celsius. De wind waait uit het zuidoosten en is zwak tot matig, windkracht 2 tot 3 Beaufort. Vanavond is het (vrijwel) onbewolkt en helder, waardoor de temperatuur opnieuw snel daalt tot rond of een fractie onder het vriespunt. Er kan wederom mist gevormd worden. Het waait nauwelijks In de loop van de nacht naar woensdag neemt vanuit een oostelijke richting de bewolking geleidelijk toe en dan loopt de temperatuur weer op tot enkele graden boven het vriespunt. Ook kan aan het eind van de nacht een beetje motregen vallen.

Woensdagochtend schijnt in het de zon nog kortstondig. De rest van de dag is het geheel bewolkt. Er valt dan van tijd tot tijd lichte (mot)regen. Er staat weinig wind en het is koud met 8 graden Celsius. Normaal is het in de eerste decade van november circa 11 graden Celsius. De wind waait uit richtingen tussen noord en oost en is (zeer) zwak, windkracht 1 tot 2 Beaufort.

Donderdag en vrijdag waait de wind weer uit het zuidwesten, voor Nederland de overheersende windrichting. Dat betekent ook dat we weer in zachtere lucht terecht gaan komen met maxima van circa 12 graden Celsius. Ook de nachten worden minder koud met minima van circa 6 graden Celsius. Donderdag is het op de meestentijds droog met af en toe zon. Vrijdag is het overwegend bewolkt en in de loop van de dag gaat het regenen. Donderdag is de zuidwestenwind zwak, windkracht 2 Beaufort. Op vrijdag is de zuidwestenwind iets sterker (matige wind – 3 Beaufort) met windvlagen tot 35 km./uur.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!