VVD Barendrecht – Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Vandaag is er in Barendrecht een mix van zon en velden met hoge (sluier)bewolking. In de loop van de dag neemt de sluierbewolking geleidelijk verder toe. In de avonduren gaat ook op middelbaar niveau de bewolking toenemen. Het wordt wederom maximaal 6 graden Celsius. De wind is zuidelijk en matig (3 Beaufort) van kracht. In de nacht naar donderdag trekt de wind iets aan en wordt matig tot vrij krachtig, windkracht 4 tot 5 Beaufort. Vanuit het westen trekt een uitgestrekt regengebied over het Rijnmond-gebied. In het westen valt langdurig regen. De temperatuur daalt naar een minimum van 3 graden Celsius .

Donderdag begint de dag bewolkt en zijn er met name in de ochtend perioden met lichte, soms ook matige regenval. De matige tot vrij krachtige zuidenwind (3 tot 5 Beaufort) maakt het voor het gevoel onaangenaam. Later trekt het uitgestrekte neerslaggebied naar het oosten weg. In de middag zijn er uitgestrekte wolkenvelden met verspreid over het Rijnmondgebied vallen enkele geïsoleerde buien. Soms breekt de zon even door. De verwachte neerslagsommen (etmaalsommen) liggen rond 5 mm.! De temperatuur stijgt geleidelijk naar een maximum van 8 graden Celsius. Daarmee is het circa 2 graden warmer dan het langjarig gemiddelde voor medio februari.

In de nacht naar vrijdag klaart het breed op en daalt de temperatuur naar waarden rond het vriespunt in Barendrecht. De westelijke wind is (zeer) zwak, windkracht 1 tot 2 Beaufort.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!