CDA Barendrecht

In Barendrecht start vandaag de daglichtperiode met veel zon en op uitgebreide schaal vriest het licht. In het westen neemt later in de ochtend de hoge sluierbewolking toe. In de middag hebben we te maken met een mix van zon en velden hoge sluierbewolking. In het zuidelijk deel van het Rijnmondgebied zijn de velden met hoge sluierbewolking hoogstwaarschijnlijk uitgestrekter dan in het noordelijke deel. Het wordt maximaal 6 graden Celsius bij een matige zuidenwind (3 Beaufort).

Vanavond trekken uitgestrekte wolkenvelden met hoge bewolking, later ook middelbare bewolking. In de nacht naar woensdag volgen brede opklaringen en is het vrij helder. De temperatuur daalt door de wolkenvelden geleidelijk naar 4 graden Celsius aan het eind van de avond. In de nacht naar woensdag gaat het door de brede opklaringen een graad of 2 vriezen in Barendrecht. Vooral bruggen en viaducten kunnen spekglad worden door opvriezing.

Woensdag is er een mix van zon en velden met hoge (sluier)bewolking. Het wordt wederom maximaal 6 graden Celsius. De wind blijft zuidelijk en matig (3 Beaufort) van kracht. In de nacht naar donderdag trekt de wind iets aan en wordt matig tot vrij krachtig, windkracht 4 tot 5 Beaufort. Vanuit het westen trekt een uitgestrekt regengebied over het Rijnmondgebied. In het westen valt langdurig regen. De temperatuur daalt naar een minimum van 3 graden Celsius.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!