Delta Makelaars (350×350)

Veel mensen willen af van de patronen en overtuigingen die hun ontwikkeling in de weg staat, en zijn op zoek naar de aanpak die voor hen werkt. Speciaal voor hen organiseert de Barendrechtse coach Babs Mouton (Verhalenvinder) met collega coaches Annette Barel (Juultje en haar pony Toos) en Jacqueline Rietveld (Avalon Coaching) op dinsdagavond 16 januari alweer voor de derde maal de workshop Worden wie je bent. Op een laagdrempelige manier kan worden kennisgemaakt met drie verschillende manieren om jezelf verder te ontwikkelen.

De basis voor de workshop is het e-book Worden wie je bent. In dit e-book worden 7 overtuigingen beschreven uit je jeugd. Ze hebben je geholpen te worden wie je nu bent, maar kunnen je ook in de weg zitten. Tijdens de workshop gaan de coaches samen met de deelnemers op drie verschillende wijzen aan de slag met deze overtuigingen: door erover te praten en te schrijven, door ze te schilderen en door het voelen van de energie in en om hun lichaam.

De avond wordt georganiseerd in Dordrecht (Bunsenstraat 18, voldoende parkeergelegenheid). De investering bedraagt 35 euro, inclusief e-book. Aanmelden kan via [email protected]

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!