Mastenbroek (350×350)

Harmonievereniging Barendrecht start in januari op dinsdag- en vrijdagavond om 18.30 uur met een workshop oriëntering op muziekinstrumenten en slagwerk voor meisjes en jongens vanaf 10 jaar. Naast de peuter-, kleuter- en workshops voor jonge kinderen die de vereniging aanbiedt (zie www.harmoniebarendrecht.nl) wil de vereniging ook de tieners betrekken bij een leuke hobby waarbij je ook nog eens slimmer wordt omdat door het maken van muziek extra verbindingen in de hersenen worden aangelegd. De workshop beslaat 10 wekelijkse lessen. Wil je na die 10 lessen verder gaan dan word je lid van de vereniging en kan je verder wekelijks muziek en/of drumlessen volgen.

De lessen worden gegeven in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. De kosten voor de tien kennismakingslessen zijn € 70,00 inclusief het gebruik van alle materialen op locatie. Je krijgt tevens een gratis instrument mee naar huis om daar gedurende de weken van de workshop ook mee te oefenen.

Lijkt het je leuk om met een groepje van je eigen leeftijd te leren drummen en/of kennis te maken met muziekinstrumenten probeer dit dan eens uit bij deze workshop en geef je hiervoor op per mail naar [email protected] Geef naam, adres, geboortedatum én telefoonnummer op. Of bel 06 42 41 26 38 of stuur een sms met de gevraagde informatie.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!