Delta Makelaars (350×350)

Vandaag wordt in Barendrecht eveneens een grauwe, bewolkte dag en daarbij is wederom kans op een beetje motregen. Meestentijds is het droog. Met 11 graden Celsius is het zeer zacht, normaal voor eind december is een maximumtemperatuur van circa 5 graden Celsius. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig in het Rijnmondgebied, windkracht 4 tot 5 Beaufort. Tijdens Kerstavond komt er weinig verandering in dit weerbeeld.

Eerste Kerstdag verandert er nog steeds zeer weinig aan het weerbeeld in Barendrecht. Het is overwegend bewolkt en er kan af en toe een spat regen vallen. Opnieuw waait er een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind (4 tot 5 Beaufort). Windvlagen tot 55 km./uur zijn mogelijk! Het wordt circa 10 graden Celsius in de Rijnmondregio, de afgelopen 2 jaar was dat met Eerste Kerstdag ook al zo.

Tweede Kerstdag valt er geruime tijd regen van betekenis. In de nacht naar Tweede Kerstdag en tijdens de vroege ochtend van Tweede Kerstdag trekt een regengebied over Barendrecht. Het waait matig (3 tot 4 Beaufort) uit het zuidwesten met windvlagen tot 60 km./uur. Vanaf de tweede helft van de ochtend gaan de droge perioden overheersen, maar blijft een enkele bui nog altijd mogelijk! ‘s Middags kan de zon even doorbreken, maar de kans is gering. De zuidwestenwind wordt aan het eind van de middag matig tot vrij krachtig (4 tot 5 Beaufort) en het wordt maximaal 8 graden Celsius in de Rijnmondregio.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!