De Hypotheekshop in de buurt (350×350)

Evenals gisteren zal de zon ook vandaag niet of nauwelijks te zien zijn in Barendrecht. Het is nog altijd geheel bewolkt en er is in de in de ochtenduren een vrij grote kans op nevel of mist. In de tweede helft van vrijdagochtend valt waarschijnlijk nog een beetje lichte motregen. De middag verloopt waarschijnlijk droog. Het wordt maximaal 9 graden Celsius in de Rijnmondregio. De wind is in de ochtend west-noordwestelijk en zwak tot matig van kracht (2 tot 3 Beaufort). In de loop van de middag ruimt de wind naar het noordwesten en zwakt af naar zwak, windkracht 1 Beaufort. In de avonduren is er sprake van windstilte.

In de nacht naar zaterdag is het geheel bewolkt en nevelig. Onder een dik wolkenpakket en een toenemende westelijke wind koelt het uiterst traag af. De minima liggen daardoor rond een graad of 7. De westenwind neemt geleidelijk toe naar zwak tot matig, windkracht 2 tot 3 Beaufort.

Morgen is het opnieuw bewolkt en met circa 10 graden Celsius zeer zacht voor de laatste decade van december. De zuidwestenwind is matig, windkracht 3 tot 4 Beaufort. Daarmee is de wind aanmerkelijk meer aanwezig dan de voorgaande dagen. Zondag wordt het met 11 graden Celsius nog iets warmer. Het is opnieuw bewolkt en de kans op neerslag is klein. De wind waait uit het zuidwesten en is matig van kracht, windkracht 3 tot 4 Beaufort. Windvlagen tot 55 km./uur zijn mogelijk in de Rijnmondregio.

De Kerstdagen van 2017 verlopen wisselvallig, winderig en zacht. Het ziet er steeds meer naar uit dat de meeste neerslag op Tweede Kerstdag valt. De maxima liggen rond 9 graden Celsius en in de nachten wordt het niet kouder dan een graad of 6.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!