CDA Barendrecht

Wie wordt de opvolger van Ron Paternoster (foto). Hij won vorig jaar op Kerstavond in het druk bevolkte eetcafé Diggels in de Dorpsstraat 141 in Barendrecht de foute kersttruiverkiezing. De olijke ondernemer had een kersttrui met grote lichtgevende kerstballen en viel in het bonte gezelschap het meest op.

Eigenaar Marcel Hakemulder houdt dit jaar op zaterdag 23 december een nieuwe foute kersttruienverkiezing. De winnaar wordt met een dinercheque ter waarde van 100 euro beloond. De kersttrui is onder de Nederlanders populairder dan ooit. Online is de kersttrui ondertussen echt een fenomeen geworden. De traditie die begonnen is in Amerika, is inmiddels ook overgewaaid naar ons land. Voor de kersttrui geldt eigenlijk maar één regel: Hoe gekker, hoe beter.

Dus weg met de nette kleren rondom kerst, ga mee met de trend en trek een foute kersttrui aan met lichtjes, bellen, glitters of de mooiste kerstfiguren of –afbeeldingen. Diggels beloont de mooiste, gekste, verrassendste of opvallendste kersttrui. En de Flamingo’s maken deze avond met hun optreden extra gezellig. Delen van dit bericht mag. U kunt via de website reserveren onder vermelding van 23 december.

Een dag later, op Kerstavond, is er achtergrondmuziek van Armando. Op eerste en tweede kerstdag is Diggels geopend en wordt er een speciaal drie- of viergangenmenu geserveerd. Reserveren kan via de website.

Reageer op dit artikel