Sanisale Barendrecht (350×350)

Vandaag zal bewolking de overhand nemen in Barendrecht, er wordt geen neerslag verwacht. Ondanks de zwakke noorden tot noordoostenwind voelt het waterkoud aan. Het kwik stijgt tot maximaal 8 graden Celsius, voor het gevoel is dit slechts 4 graden Celsius.

Vanochtend begint de dag met wolkenvelden, de noordoostenwind waait zwak door Barendrecht aan den IJssel met windkracht 1 Beaufort. Later trekt deze iets aan in kracht, tot 2 Beaufort. Het wordt eerst 6 graden. Vanmiddag loopt de temperatuur nog iets op, tot het maximum met 8 graden Celsius. Het blijft rustig weer, de wind draait soms tot noordoosten. Vanavond en vannacht koelt het iets af, waarbij vannacht lokaal kans is op mist. Het wordt slechts 4 graden.

Morgen begint de dag met een knipoog van de zon, al zal dit van korte duur zijn. De wind draait naar zuidwest, het kwik stijgt tot maximaal 12 graden overdag. Vrijdag verandert de wind van richting, naar het westen en zal matig van kracht zijn, daarbij is er meer kans op neerslag. Zaterdag worden er buien verwacht met circa 4,1 mm aan neerslag. Zondag wordt de meeste neerslag verwacht, 7,2 mm regen. Ook na het weekend kunnen er buien vallen.

Reageer op dit artikel