Delta Makelaars (350×350)

W.T. International, het in Capelle aan de IJssel gevestigde bedrijf dat voor alle IT-issues oplossingen biedt, gaat zijn dienstenpakket zo verbreden dat het bedrijf de activiteiten opsplitst in meerdere BV’s.
Eigenaar Maarten van de Hoek: “Het bedrijf is de afgelopen 20 jaar sinds de oprichting meegegroeid met alle IT-ontwikkelingen en het klantenbestand en de omzet blijven daarin meegroeien.”
De groei zorgt ervoor dat het bedrijf nu de afdelingen omtovert tot zelfstandige bedrijven te weten: W.T.-International, W.T.-Training en W.T.-Privacy.
Met uiteraard ieder bedrijf zijn eigen activiteiten, respectievelijk IT-Beheer, het trainen van medewerkers van bedrijven en assistentie bij veiligheid & privacy-oplossingen.
Speciaal voor klanten en prospects houdt W.T. International vandaag een relatiedag in het Congrescentrum van de RDM in Rotterdam. Grote fabrikanten zoals Microsoft, Nordic-IT, Juniper, Trend Micro, Veritas en Pulse Secure zijn op uitnodiging van W.T. International aanwezig en houden presentaties en masterclasses over hun producten en diensten.
Onderwerpen die onder meer aan de orde komen: Cloudoplossingen, GDPR (de Wet Datalekken), awareness over de gevaren, het belang en de effectiviteit na training van medewerkers en leidinggevenden, en een blik in de toekomst over komende ontwikkelingen.

Ontzorging
“Onze dienstverlening is gericht op totale ontzorging bij bedrijven,” vertelt Van der Hoek. “We lossen eenmalige problemen op, maar doen ook Support Contracten, Remote Support en Hosting, en niet onbelangrijk, we zijn erop gericht om problemen preventief te bestrijden. Dat vereist kwalitatief hoog opgeleid IT-personeel mét ervaring, inzicht en overzicht.”

Monitoren
Het bedrijf heeft uiteenlopende klanten in Nederland maar ook in het Midden-Oosten, Oost-Europa en Afrika, zoals Dubai, Ethiopië, Djibouti, Roemenië, Oekraïne. “We monitoren afdelingen en bedrijven vanuit Capelle 24/7 en we hebben zelfs klanten met zeeschepen die we remote – op afstand – bijstaan in elke vorm van IT-ondersteuning.”
Aanmelden voor de relatiedag kan niet meer, maar voor contact: W.T. International B.V., Lentedans 51a, Capelle a/d IJssel, +31(0)10-2857990 of [email protected]
Website W.T. International B.V

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!