Edudelta aanmelden (350×350)

Genieten van sfeer volle kerstmuziek terwijl u aanschuift bij een workshop kerststukjes maken of iets lekkers te eten neemt. Dat kan op onze kerstfair op vrijdag 8 december. Van 15:00 tot 20:00 uur staan de deuren voor u open.
Naast het maken of kopen van kerststukje zijn er nog allerlei andere activiteiten te doen en te zien. Leerlingen verkopen” kerstwensen” waarvan de opbrengst naar Serious Request gaat en waarmee u zelf een mooi kerststuk kunt winnen. Of lekker even knutselen, op de foto met de kerstman, veel vers fruit kopen voor weinig geld of een mooie kerstster. Kan allemaal!
Ook wordt er gebakken door onze wereldkeukenklas en staan er leerlingen voor u klaar voor het geven van een rondleiding door onze school. Want naast de kerstfair is het ook open dag. U kunt dus terecht voor informatie over de verschillende niveau’s binnen het VMBO, over de paardenklas en wereldkeukenklas. Maar ook zal het MBO vertegenwoordigd zijn voor het geven van informatie over de opleidingen dierverzorging, hovenier en loonwerk. Altijd al eens op een trekker willen rijden? Of spijker willen poepen met een heftruck? Kom maar langs, dan mag je dat proberen.

Kerstfair én open dag VMBO/ MBO op vrijdag 8 december van 15:00 tot 20:00 uur
Dierensteinweg 2 Barendrecht.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!