Mastenbroek (350×350)

Op donderdagavond 16 november verzorgt een flinke groep volwassen leerlingen van CultuurLocaal in de BaerneZaal een muzikale avond. Zowel beginnende als (soms zeer) gevorderde spelen muziek in uiteenlopende stijlen.

Nu eens niet de jonge leerling of de stevige popband: één keer per jaar is de zaal voor enthousiaste volwassen muzikanten die met elkaar samen spelen of solo’s ten gehore brengen. Er zijn optredens met klarinet, met dwarsfluit en pianobegeleiding en er klinken twee prachtige hoornstukken van Vivaldi en Mozart. Er is een hobotrio met een compositie van Hall en er is zowel klassieke als lichte muziek zang. De piano ontbreekt natuurlijk niet: er worden een aantal solowerken (onder meer van Beethoven) maar ook een aantal werken op twee piano’s gespeeld. Het BaerneEnsemble, bestaande uit strijkers, blazers, gitaar en piano, speelt een concerto grosso van Corelli.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deze avond in ontspannen muzieksfeer mee te maken. De Baerne is gelegen aan de Buitenlandse Baan 1. De avond begint om 20:00u en de toegang is gratis.

Reageer op dit artikel