De Hypotheekshop in de buurt (350×350)

Sinterklaas zet op 18 november weer voet aan wal in Nederland. In Carnisselande zullen Sinterklaas en zijn Pieten feestelijk worden ontvangen in winkelcentrum Carnisse Veste. Om 14.00 begint op het havenhoofd een podiumprogramma en is er de mogelijkheid op de foto te gaan.

Sinterklaas vertrekt om 14.15 bij de waterpoort en zal in een bonte stoet van ruim 40 Pieten door de wijk trekken. Rond 15.00 komt Sinterklaas aan op het havenhoofd en zal hij welkom worden geheten door burgemeester van Belzen. Na de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd ontvangt Sinterklaas de sleutel van het Sinterklaashuis uit handen van de winkeliersvereniging van Carnisse Veste. Vervolgens maakt Sinterklaas een ronde door het winkelcentrum en zal hij om 17.00 zijn intrek in het Sinterklaashuis nemen. Het Sinterklaashuis is na de intocht nog tot 19.00 geopend en zal nog een hele week te bezoeken zijn.

Om de intocht voor iedereen een feest te maken zal er dit jaar een speciale glutenvrije Piet aanwezig zijn tijdens de intocht. Deze Piet heeft glutenvrije kruidnoten bij zich en is te herkennen aan de groene “Glutenvrij.nl” vlag.

Programma:
14:00: Start podiumprogramma op het Havenhoofd
14:15: Vertrek optocht door de wijk
15:00: Sinterklaas komt aan op het Havenhoofd
17:00: Opening Sinterklaashuis
17:00 – 19:00 Sinterklaashuis te bezoeken

Beeldrechten: Organisatie Sinterklaasintocht Carnisse.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!