Mastenbroek (350×350)

CultuurLocaal organiseert op 16 december voor de vijftiende keer Carols in Barendrecht als onderdeel van het Winterfeest Oude dorpskern en Barendrecht Centrum.

De voorbereidingen voor het traditionele Winterfeest in Barendrecht zijn in volle gang. Ook dit jaar weer is het mogelijk om mee te doen met Carols zingen in de Dorpskerk. CultuurLocaal
organiseert dit evenement, dat inmiddels al voor de vijftiende keer plaatsvindt. Iedereen die van Engelse Christmas Carols houdt en zingen leuk vindt, kan mee doen. Samen vormen de deelnemers het Groot Barendrechts Carols Koor, dat ’s middags in de Dorpskerk een concert zal geven. In de ochtend en de vroege middag zijn de repetities hiervoor. Het geheel staat onder leiding van Mariët Kaasschieter, docent zang van CultuurLocaal. De begeleiding op kerkorgel is in handen van Rien Donkersloot.

Deelnemers ontvangen vooraf een oefenpakket, bestaande uit de bladmuziek en oefenopnamen in mp3-formaat. De kosten voor actieve deelname bedragen € 19,50 (inclusief lunch). Deze activiteit start om 09.30 uur. Aanmelden kan via de website van CultuurLocaal.

Reageer op dit artikel