Mastenbroek (350×350)

Op de A16 bij Rotterdam zijn vanochtend één auto en twee vrachtwagens op elkaar gebotst. Bij het ongeval zijn er meerdere personen gewond geraakt, een van hen is per spoed transport overgebracht naar het ziekenhuis. De twee inzittenden van de voertuigen raakte bekneld, een van de inzittende is door de brandweer bevrijd. Voor de andere bestuurder kwam een kraanwagen van de brandweer, deze assisteerde bij het bevrijden van het slachtoffer.

De auto met één dieplader stond met pech op de weg, de vrachtwagen zag de auto over het hoofd en klapte op de auto, een volgende vrachtwagen reed daar weer tegen aan.

Eén van de vrachtwagens vervoerde platen, deze zijn op de weg terecht gekomen. Dit zorgde voor een flinke chaos. De hoofdrijbaan van de A16 richting Rotterdam is afgesloten. De politie adviseert om een andere route te nemen. Op de A16 staat een flinke file achter de aanrijding. Hierdoor zijn ook op andere rijkswegen flinke files ontstaan en daardoor is Rotterdam vanaf de zuidkant slecht bereikbaar.

Foto: AS Media

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!