De Hypotheekshop in de buurt (350×350)

Vandaag start de dag in Barendrecht met lage bewolking en in gebieden waar het iets lager opklaart met mist. In de loop van de ochtend wordt de bewolking vanuit het westen dikker en valt aan het eind van donderdagochtend een beetje lichte motregen. In de middag volgt vanaf de Noordzee nog een storing met lichte regen. In de loop van donderdagavond wordt het droog. De zuidwestenwind is zwak tot matig, windkracht 2 tot 3 Beaufort. Met 12 graden Celsius in het Rijnmondgebied wordt het een stuk zachter dan woensdag.

De nacht naar vrijdag verloopt bewolkt maar droog. Minima rond 8 graden Celsius. Zwakke zuidwestenwind (2 Beaufort). Vrijdag komt de temperatuur met 13 graden Celsius nog een fractie hoger uit. De bewolking overheerst, de grootste kans op wat zon is aan het eind van de middag. Met name in de middag en avond kunnen een aantal lichte regenbuien over het Barendrecht trekken. De westenwind is zwak, soms matig (windkracht 2 tot 4 Beaufort).

Komend weekend wordt het geleidelijk kouder. In de nacht naar zaterdag zijn er in eerste instantie perioden met matige regen, in de loop van de ochtend overgaand in lichte regen. Aan het eind van zaterdagochtend verandert het weerpatroon in een afwisseling van regenbuien en felle opklaringen. Ook op zondag is er een mix van buien en felle opklaringen. De buien kunnen zondag een winters karakter hebben, de buien gaan steeds meer vergezeld van hagel. Tijdens de zwaardere buien is ook onweer mogelijk.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!