De Hypotheekshop in de buurt (350×350)

Vandaag lost de mist in Barendrecht in de ochtenduren geleidelijk op en komt de zon na verloop van tijd tevoorschijn. Vanmiddag is het vrij zonnig. Het is vriendelijk voorjaarsweer met maxima van circa 11 graden Celsius. Er waait een zwakke tot matige wind (2 tot 3 Beaufort) uit zuidelijke richtingen. In de loop van de dag draait de wind naar het oosten.

Morgen en vrijdag is het wisselend bewolkt. Er is soms enige ruimte voor de zon en met name donderdagmiddag en donderdagavond gaan er een aantal buien vallen. Met maxima van 10 of 11 graden Celsius liggen de maxima rond normaal voor medio maart. Op beide dagen waait er een oostelijke wind. Op donderdag is deze matig van kracht (4 Beaufort). Op vrijdag zwak, windkracht 2 Beaufort. In de loop van vrijdag gaat er neerslag vallen en dat is de voorbode voor een sterke temperatuurdaling die op vrijdagavond in zet.

Op zaterdag wordt het overdag niet warmer dan rond de nul graden Celsius en door een krachtige oostenwind voelt het snijdend koud aan. Ook op zondag is dat het geval. In de nachten gaat het licht vriezen en lokaal mogelijk matig. Overdag zorgt de in kracht toenemende zon ervoor dat de temperatuur naar een maximum van net boven het vriespunt uitkomt.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!