Zomercircus vanaf maandag van start

mainImage
Zomercircus vanaf maandag van start

De zomervakantie is bijna in zicht. Daarom organiseert Centrum voor Circuskunst voor alle kinderen het ZomerCircus Barendrecht! Ben je de eerste week van de zomervakantie thuis en heb je zin om wat leuks te doen? Kom dan meedoen met het zomercircus Barendrecht.

Het zomercircus vindt plaats van 16 tot en met 21 juli 2018. In de ochtenden (9.30-12.00 uur) is bedoeld voor kinderen van 6 tot 9 jaar. Elke ochtend worden circuskunsten geoefend: ballopen, koorddansen, jongleren, eenwielfietsen en meer.

Er wordt geofend op het veld voor Basisschool de Vrijenburg aan de Vrijenburglaan 61 in Barendrecht. Bij slecht wordt er uitgeweken naar de gymzaal.
De docenten van het jeugdcircus Barendrecht staan klaar om je alle circuskunsten te leren. Op vrijdag 20 juli kun je kiezen of je mee gaat doen met het optreden. Als dat zo is dan kom je op zaterdag 21 juli weer oefenen en optreden.

De middagen (13.30-16.00 uur) is bedoeld voor kinderen van 9 tot 14 jaar. Het programma is ongeveer gelijk aan wat er in de ochtend gebeurt, maar dan een stapje moeilijker.
Ook de oudere kinderen kunnen meedoen met de grote show. Op vrijdag 20 juli kun je kiezen of je mee gaat doen met het optreden. Als dat zo is dan kom je op zaterdag 21 juli weer komen oefenen en optreden.

Zaterdag 21 juli is de grote circusvoorstelling. Iedereen mag komen kijken wat de artiesten van het zomercircus Barendrecht geleerd hebben. Men bouwt hiervoor, met hulp van de ouders, de grote circustent op aan de Vrijenburglaan. De voorstelling is van 14.00-15.00 uur en iedereen is welkom.

Meedoen aan het zomercircus kost 15 euro voor de hele week. Daarvoor kom je dus 5 ochtenden of middagen oefenen en mag je meedoen met de voorstelling. Dat laatste is niet verplicht, je kunt ook alleen de oefen week meedoen. Als je meedoet moet je wel 5 dagen meedoen, anders mis je belangrijke trucs.

Heb je zin om mee te doen dan moet je je wel inschrijven. Dit kan van 12 juni tot uiterlijk 11 juli. Je kunt dit doen door ons een mail te sturen: info@circuskunst.nl.
De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!

Het zomercircus Barendrecht is een initiatief van het Centrum voor CircusKunst samen met Gemeente Barendrecht en het Lokaal Fonds voor Barendrecht.


Foto: Digitaal Dagblad