Wie ben ik (allemaal)? op vrijdag 8 juni

mainImage
Wie ben ik (allemaal)? op vrijdag 8 juni

De Barendrechtse coach en verhalenvinder Babs Mouton heeft samen met Annette Barel een nieuwe workshop ontwikkeld: Wie ben ik (allemaal)? De workshop is gemaakt voor mensen die willen leren op het juiste moment de juiste kant van zichzelf naar buiten te brengen. Die niet meer willen blokkeren, vluchten, de clown spelen of boos willen doen, maar effectiever willen worden in hun gedrag.

De deelnemers leren hoe ze de regie kunnen krijgen over zichzelf en daardoor altijd de passende ‘ik’ op het goede moment naar voren kunnen laten komen – zonder enige moeite.

Volkswagen bus in de hoofdrol
In de workshop speelt een Volkswagen bus de hoofdrol. In diverse oefeningen gaan de deelnemers letterlijk ervaren hoe het voelt als een bepaalde ‘ik’ in hen achter het stuur zit (ofwel: de baas is). Zoals bij alle workshops van Mouton en Barel zijn de ingrediënten van deze workshop ook dynamiek, oefenen en humor.

Plaats en tijd
De workshop Wie ben ik (allemaal)? vindt plaats op 8 juni van 10 tot 13 uur in het Wantijpark in Dordrecht. Bij slecht weer is de workshop binnen. De investering bedraagt 59 euro. Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Babs Mouton is coach en verhalenvinder. Ze organiseert workshops en trainingen op het gebied van zelfontplooiing, loopbaanontwikkeling en teambuilding voor bedrijven en particulieren. Daarnaast coacht ze mensen met vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedragspatronen die me belemmeren. Babs is tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent en bedenker van de Kanjeractie.


| Foto: Digitaal Dagblad