Voor laatste keer ZOOmeravond in Blijdorp

mainImage
Voor laatste keer ZOOmeravond in Blijdorp

Donderdagavond kun je voor de laatste keer dit jaar extra lang vertoeven in Diergaarde Blijdorp. Neem op deze ZOOmeravond een kijkje achter de schermen van de dienstterreinen, leslokalen, mesthoop, botanische kassen én het voedselmagazijn. Genoeg te zien en te beleven! Vanaf 15.00 uur kun je gebruik maken van het speciale ZOOmeravond-tarief.

Al slenterend in de avondzon ontdek je hoe de dieren zich opmaken voor de nacht. Je kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de olifantenfamilie, de giraffengroep of de zwarte neushoorns met hun jong. Het is heerlijk koel bij de koningspinguïns in het Oceanium en verfrissend om de ijsberen in het zeewater te zien duiken. Je kunt de middag of avond ook beginnen met een hapje en drankje op het Chill & Grill Plein naast het Vlinderparadijs Amazonica. Het plein biedt een prachtig zicht over de bizonprairie. Elke zomeravond zijn er unieke kijkjes achter de schermen.

Voor het hele gezin is er deze zomer bovendien een zintuigprikkelende ontdektocht ‘Wat Zeggie’ waarbij je kunt ervaren hoe dieren en planten communiceren.

Meer informatie & tickets, zie de website van Diergaarde Blijdorp.


| Foto: Digitaal Dagblad.