Pubquizzen in Het Kruispunt

mainImage
Pubquizzen in Het Kruispunt

Er komt een tweede editie van de Pubquiz in Het Kruispunt op donderdag 14 juni 2018. Teams met kennis van muziek, geschiedenis en veel andere leuke onderwerpen kunnen de strijd weer aan gaan. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal zes deelnemers. Het belooft een leuke en interactieve avond te worden. De pubquiz start om 20.30 uur. De prijs per team bedraagt €19,50.

Voorafgaand aan de pubquiz met jouw gezelschap voor genieten van een pubhap met keuze uit vis of vlees bij SPRUIT eten & drinken? Boek een pubhap á €16,50 p.p. Inloop voor pubhap tussen 17.30 - 19.00 uur. Alleen op reservering, plaatsen zijn beperkt.

Reserveren voor de Pubquiz en de Pubhap is mogelijk via de website: www.hetkruispunt.nl.

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Barendrechts Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.


| Foto: Digitaal Dagblad