Open Coffee Barendrecht komt met BBQ

mainImage
Open Coffee Barendrecht komt met BBQ

In 2016 is de Open Coffee Barendrecht (OCB) begonnen met twee maal per jaar een ander evenement te organiseren dan alleen de Open Coffee's. In 2016 en 2017 heeft OCB in december een ontbijt gehouden en in 2017 voor het eerst de OCB-BBQ. Het was in 2017 een geslaagd evenement met ruim 40 bezoekers.

Dat gaat OCB in juni 2018 weer doen. Voor een bijdrage in de kosten van € 25,- kun je deelnemen aan de BBQ. Je kunt kiezen uit vlees, vis of vegatarisch en bij elk ticket voor de BBQ krijg je 3 consumptiebonnen. Mocht je dorstig zijn, kun je altijd voor een paar euro extra consumptiebonnen kopen.

De BBQ vindt weer plaats in de tuin van Toon & Beeld van Toon de Wit aan de Gebroken Meeldijk in Barendrecht. Plek genoeg, schaduw en zonplekken en voor toiletten en ruim voldoende zitplaatsen wordt uiteraard gezorgd.

Vanaf nu kun je je tickets in de webshop kopen en kun je meteen veilig betalen. Ondervind je problemen met bestellen van je tickets of heb je vragen over de BBQ, stuur Open Coffee Barendrecht dan een mailtje naar info@opencoffeebarendrecht.nl.


Foto: Digitaal Dagblad