Lentekriebels in de Snuffelmarkt

mainImage
Lentekriebels in de Snuffelmarkt

Zoals elke derde woensdag van de maand is de Snuffelmarkt op 18 april geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Er wordt dan een speciale Boekenbeurs gehouden waarbij alle boeken worden aangeboden voor de helft van de prijs.

Op zaterdag 21 april a.s. houdt de Snuffelmarkt een extra uitverkoop, dan zijn alle artikelen in de Snuffelmarkt te koop voor de halve prijs. Er is een grote keuze aan allerhande artikelen variërend van huishoudelijke voorwerpen tot speelgoed, CD’s en boeken. Ook is er een gezellige koffiehoek waar tegen een schappelijke prijs een lekker bakje koffie wordt geschonken.

De halve prijzen zijn alleen geldig op 21 april. De Snuffelmarkt is geopend van 10 tot 12 uur en is te vinden achter de Dorpskerk in het oude centrum van Barendrecht. Gelijktijdig wordt in de Kerktuin de traditionele stekkendag gehouden. Stekjes van tuin- en kamerplanten worden dan voor een vriendelijke prijs te koop aangeboden. Een bezoek aan de Snuffelmarkt kan mooi gecombineerd worden met een bezoek aan de Kerktuin. De organisatie van beide projecten wordt gedaan door vrijwilligers van de Dorpskerk waarvoor de opbrengst bestemd is.

De Snuffelmarkt is ook geopend tijdens Koningsdag op 27 april.


Foto: Digitaal Dagblad