Kijkrepetitie bij de Harmonievereniging 

mainImage
Kijkrepetitie bij de Harmonievereniging 

Op vrijdag 23 november is er bij de Harmonievereniging een Kijkrepetitie voor ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden in de leeftijd vanaf  6 jaar. Deze happening vindt plaats in het Trefpunt, dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Het is niet noodzakelijk dat je een instrument bespeelt want als je het leuk vindt om dit te gaan doen, kan je voor alle instrumenten uit de harmoniebezetting en viool  bij de vereniging terecht. Kom eens kijken en luisteren  op 23 november  naar het orkest  van 15.40 tot 16.20 uur en aansluitend  tot 17.00 uur bij de SlagwerkKids.

Als je al een tijdje blokfluit speelt en je wilt naar een ander instrument overstappen dan ben je ook welkom. Er zijn mogelijkheden om direct al op een ander instrument lessen te gaan volgen. Voor koperen blaasinstrumenten (trompet, hoorn en bariton) begint de vereniging na de kerstvakantie een workshop van 6 lessen voor een zeer aantrekkelijke  prijs. Voor slagwerk, klarinet en dwarsfluit zijn ook (groeps) lesmogelijkheden.  Tevens is er een leuke blokfluitgroep voor beginners waar je bij aan kan sluiten.

Inlichtingen en opgeven voor lessen kan, liefst zo spoedig mogelijk, bij secretaris/leerlingencoach Maria Prooi per mail: secretaris@harmoniebarendrrecht.nlof bel 06 42412638


Foto: Digitaal Dagblad