Kapsalon F&T pakt uit voor Daniel den Hoed Kliniek

mainImage
Kapsalon F&T pakt uit voor Daniel den Hoed Kliniek

Kapsalon F&T houdt op vrijdag 18 mei een benefiet dag die geheel in het teken staat van de Daniel den Hoed Kliniek in Rotterdam. Medewerkers Tanja, Cisca en Bryan werken 's middags in de kapsalon voor dit goede doel. Alle inkomsten van deze dag gaan zijn bestemd voor de Daniel den Hoed kliniek die op deze dag gaat verhuizen naar het Erasmus MC in Rotterdam.

In het verleden heeft Kapsalon F&T al grote knipacties gehouden voor de Roparun en hiermee ruim 30.000 euro ingezameld. Door de warme band welke deze kapsalon al jaren heeft met de Daniel den Hoedkliniek, is deze dag speciaal voor hen.

Op 18 mei zal er ook een team van de afdeling Welzijn en Ontspanning van de Daniel aanwezig zijn, zij geven uitleg over wat er met het geld gebeurt. Deze afdeling zorgt voor afleiding bij patiënten door middel van schilderen, muziektherapie en nog heel veel andere dingen welke zij zelf heel goed uit kunnen leggen.

Er zal ook een kledingkraam zijn van Click voor Kleding en een kraam van Baya Home-Deco & Fashion, daarnaast ook een kraam met broodjes hamburger en poffertjes en drankjes.
Uiteraard geven deze deelnemende bedrijven ook een bijdrage voor de grote pot!

Vrijdagmiddag om 14.00 uur verzorgt Kamato Gym een boksclinic. Voor € 15,00 euro kan men meedoen met deze work-out waarbij het volledige bedrag ook weer in 'de pot' gaat.  's Avonds vanaf 19.00 uur is het werk in de kapsalon klaar en opent burgemeester Van Belzen het feest in de tent.

Onder het genot van een hapje en drankje draaien ze aan het Rad van Avontuur, gevuld met prachtige prijzen welke gedoneerd zijn door lokale bedrijven, maar ook door oa. de Amsterdamse Avocado Show en Qmusic. Er zal muziek zijn en ook Roel Pot komt langs om te draaien aan het rad,  met heerlijk Rotterdamse commentaar.

Het zal een zeer feestelijke dag worden en om 22.00 uur wordt de dagf afgesloten met de bekendmaking van het opgehaalde bedrag.


Foto: Digitaal Dagblad