Kans op verrassingspakket voor ouders van nieuwe bibliotheekbaby’s

mainImage
Kans op verrassingspakket voor ouders van nieuwe bibliotheekbaby’s

15 oktober t/m 30 november

Tussen 15 oktober en 30 november is het nóg leuker om je baby lid te maken van de bibliotheek. In een aantal BoekStart-koffertjes zit namelijk een gouden wikkel verstopt, waarmee je kans maakt op een leuk prijzenpakket. 

Het belang van voorlezen


Lezen en voorlezen is niet alleen heel leuk, maar ook enorm belangrijk voor de taalontwikkeling van een kind. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. De Bibliotheek AanZet weet daar alles van en wil zoveel mogelijk kinderen een goede (voor)leesstart laten maken. Ouders die naar de bibliotheek komen en hun baby lid maken, ontvangen daarom het rode BoekStart-koffertje. In dat gratis koffertje zitten een paar leuke boekjes en veel handige tips om met het voorlezen te beginnen.

 


Gouden Wikkel actie


De komende weken is het nog leuker om je kindje lid te maken: ouders die tussen 15 oktober en 30 november in de bibliotheek hun koffertje ophalen, maken kans daarin de Gouden Wikkel vinden. Degene die het koffertje met zo’n Gouden Wikkel krijgt, wint een verrassingspakket ter waarde van € 50,-. De prijswinnaar krijgt het pakket uitgereikt in de bibliotheek. Kijk voor meer informatie over BoekStart op de website van de Bibliotheek AanZet.

 


Over BoekStart


BoekStart is een landelijk programma dat het lezen met heel jonge kinderen wil bevorderen én ouders met jonge kinderen wil laten genieten van boeken. In het BoekStart-programma werken bibliotheek, gemeente en consultatiebureau samen. Alle ouders die hun baby lid maken van de bibliotheek, krijgen het gratis koffertje. In de meeste bibliotheken is ook een speciale hoek ingericht en worden er speciaal voor de allerkleinste bezoekers bijeenkomsten georganiseerd. Kinderen die al op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken, ontwikkelen een voorsprong waar ze hun hele leven


Foto: Digitaal Dagblad