Inschrijven voor de Santa Run is weer mogelijk

mainImage
Inschrijven voor de Santa Run is weer mogelijk

De inschrijving voor de zesde Rotary Santa Run in Barendrecht op 22 december a.s. is geopend.

Vanaf heden kun je je inschrijven om deel te nemen aan de 3 kilometer fun-run, de 5 kilometer prestatieloop of voor de familiewandeling van ca. 3 kilometer door het centrum van Barendrecht. Dat alles uiteraard weer in een Santa pak. Ga naar www.santarunbarendrecht.nl en schrijf je in.

De inschrijving kost € 5,- en daarvoor krijg je een Santa pak met muts en riem. Na afloop van de run is er een herinneringsmedaille en een goodiebag voor alle deelnemers. Voor de snelste deelnemers op de 3 km en de 5 km (mannen, vrouwen en kinderen) staat een mooie trofee klaar.

Er is een speciale prijs voor de grootste groep deelnemers die zich in één keer inschrijft. Dus alle sportclubs, buurtclubs of schoolklassen: zoek een grote groep bij elkaar en schrijf je massaal in.

De deelnemers worden om ca. 15.30 uur weggeschoten door burgemeester van Belzen. Zoals gebruikelijk is er op het Doormanplein na afloop weer een gezellige afterparty, met muziek van Shanty koor “De Hoekse Waard” en van een DJ. De route en alle overige informatie is te vinden op de website.


Foto: Digitaal Dagblad