Heroes of the Cruyff Court

mainImage
Heroes of the Cruyff Court

Het Jeugd- en Jongerenwerk en de Buurtsportcoach van KijkopWelzijn en Feyenoord zijn maatschappelijke partners binnen Barendrecht. Zij organiseren samen de cursus Heroes of the Cruyff Court. Hierin kun jij samen met negen andere jongeren uit Barendrecht de vaardigheden leren om een sport toernooi te organiseren voor kinderen uit Barendrecht.

Onder leiding van professionals(de Buurtsportcoach, Jongerenwerk en Feyenoord) organiseer je met negen andere jongeren een evenement waar iedereen trots op kan zijn. Zes tot acht weken kom je met z’n allen samen in BLOK 0180 waar je aan de slag gaat met de organisatie. Deelnemers van het middelbaar onderwijs leren op deze manier zelfstandig een evenement te organiseren dat van maatschappelijke waarde is. Het zorgt voor saamhorigheid in de buurt en verbindt kinderen uit Barendrecht, ouders en belangstellenden met elkaar doordat zij samen op een plek komen en leuke, leerzame activiteiten organiseren.

Na het succesvol organiseren van het evenement ontvang je een landelijk erkend certificaat. Bovendien weet je voldoende om in de toekomst samen met anderen zelf evenementen in je buurt te organiseren! De certificaat uitreiking zal plaatsvinden in de Kuip in Rotterdam. Meer weten of meedoen? Stuur een e-mail naar: s.schaap@kijkopwelzijn.nl. Bij minimaal 6 aanmeldingen kunnen zij van start.


Foto: Digitaal Dagblad