Baby Drive-In: Groei mee met Rupsje

mainImage
Baby Drive-In: Groei mee met Rupsje

Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom in Bibliotheek het Kruispunt met hun (groot)ouders én de kinderwagen. Samen ontdek je de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkse dingen. En dat allemaal knus op schoot. Regelmatig sluit er een speciale gast aan, om extra informatie over de ontwikkeling van jouw kindje te geven.

Groei mee met Rupsje Passend bij het thema van Nederland Leest (voeding) gaan we in de bieb deze keer volop aan de slag met het lekkerste leesvoer. Er zijn niet voor niets veel boekjes voor deze leeftijd die over eten gaan. Het is een herkenbaar en vaak ook lastig onderwerp. Bekende en onbekende boekfiguren helpen mee om van het eten een (nog) leuke(re) ervaring te maken! En omdat je kindje van al dat eten volop groeit, groeien de boekjes met je kindje mee. Ontdek spelenderwijs welke boekjes het beste bij je kindje passen, samen met het kleine Rupsje dat Nooitgenoeg heeft van eten.

Alles mag Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes voor jullie klaar.

De baby drive-in is op donderdag 8 november van 11.00 – 12.00 uur, aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. https://www.debibliotheekaanzet.nl/actueel/agenda/evenementen/baby-drive-in-8novemberkruispunt.html


Foto: Digitaal Dagblad