Baby Drive-in

mainImage
Baby Drive-in

Donderdag 11 oktober

Bij de Baby Drive-in in Bibliotheek het Kruispunt zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. De leukste nieuwe boekjes worden ontdekt en de taalontwikkeling gestimuleerd door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot. Regelmatig sluit er een speciale gast aan, om extra informatie over de ontwikkeling van jouw kindje te geven.

Passend bij het thema van de Kinderboekenweek (Vriendschap, Kom erbij!) wordt er in deze editie volop samen gespeeld. Wist je dat er veel boekjes zijn die uitnodigen tot spel? Speciale gast is dit keer Be Happy Gym. Be Happy Gym wil ouders en hun baby('s) bewust laten genieten van de eerste levensfase van de kleine. Tijd nemen om contact te maken met je kindje zorgt voor een goede basis. Samen creëren we dierbare herinneringen door te bewegen en plezier te maken.

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes voor jullie klaar.

https://www.debibliotheekaanzet.nl/actueel/agenda/evenementen/baby-drive-in.html

 


| Foto: Digitaal Dagblad