Alzheimercafé te gast in Bibliotheek het Kruispunt

mainImage
Alzheimercafé te gast in Bibliotheek het Kruispunt

Woensdag 17 oktober

Op woensdag 17 oktober is het Alzheimercafé te gast in de bibliotheek het Kruispunt. Het belooft een mooie, informatieve en gezellige avond te worden. Alzheimercafés zijn bijeenkomsten voor iedereen die te maken heeft met dementie. Zelf of in de naaste omgeving.

De bijeenkomsten zijn normaal elke derde woensdag van de maand in de Borgstede Barendrecht. De cafés worden georganiseerd door de zorginstellingen Aafje, Laurens, Kijk op Welzijn en stichting de Toekomst. Vanavond staat centraal wat de bibliotheek te bieden heeft op het gebied van dementie. Dan denk je natuurlijk eerst aan boeken, maar er is nog veel meer: herinneringskoffers, spellen, oude films en gewoon een prettige plek om te verblijven. Verhalenverteller Nico van Lent schenkt ons een prachtig verhaal, er is muziek van zanger Arthur de Kort en lekkers uit de oude doos. Na de pauze kan er interactief aan de slag worden gegaan met de materialen die in de bibliotheek aanwezig zijn. Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen in de bibliotheek, om 19.30 uur start de bijeenkomst. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

https://www.debibliotheekaanzet.nl/actueel/agenda/evenementen/alzheimercafe-te-gast-in-de-bibliotheek-het-kruispunt-.html


Foto: Digitaal Dagblad