Barendrechts Dagblad | Lone Wolf komt naar Rotterdam

Lone Wolf komt naar Rotterdam

mainImage
Lone Wolf komt naar Rotterdam

Sinds een jaar vormen (ex-)leden van o.a. The Apers, Accelerators, The Windowsill, Giant Eagles en The Bat Bites de punk rock supergroep Lone Wolf.
Lone Wolf maakt melodieuze punk rock met vleugjes en vlagen garage- en indie rock.  Denk aan bands als The Thermals, The Menzingers, Superchunk en The Marked Men, maar met vrouwelijke zang.

De band tekende onlangs bij Cloudhead Bookings, wat onder andere de thuishaven is van DeLikt, Hausmagger, The Glucks en Hallo Venray en werd ook geselecteerd voor de Popronde 2018.

8 september 2018 verschijnt Lone Wolf’s self titled debuutalbum op Stardumb Records (NL) en Bearded Punk Records (BE).
De eerste single van het album, ‘Get Along’, is nu hier te beluisteren (en zien) en ook als 7” met op de B-kant het nummer ‘Tonight’ verkrijgbaar via Stardumb Records en Bearded Punk Records.

De 7”-single ‘Get Along’ zal 12 mei door de band gepresenteerd worden in Rotown op het Rotterdam Riot-festival. Rotterdam Riot is een punk rock festival georganiseerd door Lone Wolf en vindt plaats op 11 en 12 mei op de V11 en in Rotown. Naast Lone Wolf zullen Radioactivity (USA), The Real Danger (NL), Bad Sports (USA), The Windowsill (NL), Harker (UK), en Video Store (NL) optreden.

De komende maanden kun je Lone Wolf hier live aanschouwen:
12 mei - Rotterdam Riot - Rotown - Rotterdam
26 mei - Bearded Punk Fest 2 - JH De Nootuitgang - Edegem (BE)
30 juni - De Bakkerij - Castricum
7 juli - Patronaat met Descendents - Haarlem
20 juli - dB's met The Queers - Utrecht


Foto: Digitaal Dagblad