Mastenbroek (350×350)

Na een zeer succesvolle eerste editie van de Ondernemersprijzen BAR, start de Stichting Ondernemersprijs BAR-regio begin oktober de volgende verkiezing op. Vanaf heden kunnen potentiële kandidaten voorgedragen worden via de website. Ruim 200 ondernemers waren er op 9 februari 2017 getuige van hoe de winnaars van de ondernemersprijzen in de BAR-regio, hun awards in ontvangst mochten nemen. Onder het genot van een voortreffelijk vijfgangendiner en onder leiding van de humoristische presentator Harry Jan Bus, werden de prijzen uitgereikt.

De winnaars van 2016/2017 op rij:
VBO Ondernemer van het Jaar: Michael de Rouw van VBE Group
ViZi Zakenvrouw van het Jaar: Jolanda den Otter van LCS Piping B.V.
RONDO Toffe Peer Award: Wil Sierat van Sierat Administratiekantoor BV
Quooker Innovatie Award: Derrick van Welie en Bert Plomp van Rocateq
Rabobank Start-up van het Jaar: Marjan van Dongen en Dennis Meerhof van Concept Unie

Ondernemersprijzen BAR 2017/2018
De ondernemersprijzen worden dit jaar wederom uitgereikt tijdens het BAR Business Gala, welke plaatsvindt op 1 februari 2018 in het Van der Valk Hotel Ridderkerk. Kandidaten kunnen nu voorgedragen worden via www.ondernemerspijzenbar.nl. De huidige winnaars zullen plaatsnemen in de onafhankelijke awardjury’s.

Tijdslijn
Van 7 oktober tot en met 3 november kunnen ondernemers worden voorgedragen. Na de eerste juryselectie, worden op 15 november de genomineerden bekend gemaakt. Op 4 december vinden de jurygesprekken plaats. Op 6 december is de bekendmaking van de finalisten. Vanaf 7 december kan op de kanshebbers gestemd worden via de website, tot en met 26 januari 2018.En op 1 februari 2018 weten we wie de awards in ontvangst mogen nemen, als de uitreiking plaatsvindt tijdens het BAR Business Gala. De prijzen worden uitgereikt door de sponsor die zijn naam heeft verbonden aan de award. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze avond.

Voordragen
Per award zijn belangrijke criteria geselecteerd. Ondernemers die aan deze criteria voldoen, kunnen vanaf heden tot en met 3 november 2017 worden voorgedragen via de website www.ondernemersprijzenbar.nl. De motivatie is hierbij zeer belangrijk.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!