Rabobank – Starter van het Kwartaal (250×250)

Aadje Piraatje in Gevaar (4+) is op zaterdag 16 december te zien om 14.00 uur in de vergaderruimtes in Het Kruispunt, voor slechts een klein prijsje.

Gebaseerd op het boek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma; ‘Aadje Piraatje in gevaar’, vertelt, zingt en speelt Ton Meijer het verhaal van Aadje Piraatje. Samen met de kinderen gaat Ton op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. Je leert alle piraten kennen die met Aadje en zijn vader meevaren. Het eerste verhaal dat Ton zingt en speelt gaat over het knippen van Aadje zijn haren. Iedereen mag tijdens het lied de haren van zijn buren knippen. Daarna volgt het dramatisch hoogtepunt want Aadje is ziek en zal een heel vies drankje moeten drinken om er weer bovenop te komen. Nadat Ton dit drankje heeft gedronken is het de beurt aan de kinderen in de zaal om te spelen dat ze hoofdpijn hebben en op het toneel een glaasje zaagvissen maagzuur te drinken. Hierna gaan we op zoek naar een schat maar komt Aadje al snel onder het zand terecht. Aan het slot van de voorstelling spelen de kinderen op het toneel een scène na uit “de scheepsjongens van Bontekoe”.

Het Kruispunt is te vinden aan de Middenbaan 111 in Barendrecht. De toegangsprijs bedraagt €5,00 per persoon. Aanmelden kan via [email protected]. Na aanmelding ontvangt u de betalingsgegevens.

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Digitaal Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!