Rabobank Clubkascampagne (250×250)

Op vrijdag 9 februari organiseerde stichting Kleurrijk in het kader van verbinding een succesvolle Turkse avond met eten en drinken in de Waterpoort. Jolanda Bogerd en de enthousiaste vrijwilligers hebben met ontzaglijke passie veel werk verzet.

Suzanne Kok van Vrienden voor Vrienden Barendrecht en kandidaat-raadslid voor de PvdA verleende ondersteuning aan deze sublieme avond. De grote  opkomst was divers. Gasten met verschillende culturele achtergronden waren aanwezig en dit heeft geleid tot zeer aangename gesprekken.

Jolanda Bogerd van stichting Kleurrijk gaf in een gesprek met Cengiz Tutar, tevens kandidaat-raadslid voor de PvdA, aan dat ze erg verheugd was met de grote opkomst en de interesse van de gasten voor elkaar. “Verbinding is heel erg belangrijk, vooral om elkaar te kunnen begrijpen. We hebben elkaar nodig, we hebben iedereen nodig en wij moeten opstaan voor elkaar. We moeten het samen doen”, verwoordde zij krachtig en nadrukkelijk.

Jolanda en Cengiz spreken af om deze verbindende lijn door te trekken om samen te kijken naar nauwe samenwerkingen in Barendrecht met als doel: een krachtige diverse samenleving die in verbinding staat met elkaar.

Om deze fantastische avond een vervolg te geven zal 9 maart aanstaande een Hollandse avond georganiseerd worden, een samenwerking tussen Vrienden voor Vrienden Barendrecht en stichting Kleurrijk.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!