Sanisale Barendrecht (350×350)

Op woensdag 13 december vindt bij HockeyClubBarendrecht de 7e editie plaats van het sportcafé. De organisatie heeft weer een mooi programma samengesteld. In deze editie zijn onder andere twee kampioenen als gast aanwezig.
Pirmin Blaak, doelman van het Nederlands Hockeyteam, werd afgelopen jaar Europees kampioen met het Nederlandse team. Ook zal Selina Balneger deze avond te gast zijn. Zij werd dit jaar voor de 3e maal wereldkampioen indoor kart. Deze twee topsporters hebben een mooi verleden in de Barendrechtse sport.
Naast deze twee sterren zal de wethouder Van der Linden weer worden geïnterviewd over zijn visie op sport. Het succes van de Bewuste Kantine, welke is gestart in het vorige sportcafé met Wilfred en Lili Genee, zal ook aan bod komen.
Verder zal er een presentatie zijn over inzichten sportbestuurders en zal er een interactieve sessie met de buurtsportcoach worden gehouden. Uiteraard zal de avond worden afgesloten met de sportcafe wisseltrofee van Rowan Huigen en Leon van der Wilk.
Aanmelden is nog mogelijk voor sportbestuurders via [email protected]

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!