Wesley Visser sterkste in tennistoernooi

mainImage
Wesley Visser sterkste in tennistoernooi

Tijdens het open toernooi van TV Barendrecht werden afgelopen week liefst 316 wedstrijden gespeeld door 356 spelers in 29 verschillende onderdelen. Wesley Visser won in de heren enkel 2. De hoogste categorie tijdens het toernooi. Hij nam het op tegen zijn broer Nigel. Samen wonnen ze de eerste prijs in de heren dubbel 2. Bij de dames was Kimberley van Heugten de sterkste van het toernooi, zij pakte de eerste prijs in de categorie dames enkel 3.  De gemengd dubbel 2 werd gewonnen door Vivian en Patrick Polak (zie foto). Zij waren te sterk voor Maaike en Erik Kerkhoff. Maaike en Erik wisten wel in de categorie 3 de eerste prijs te bemachtigen.

Het was een zonnige en warme week met mooie wedstrijden. Alleen maandagavond werden de spelers verrast door een flinke hoosbui. Zes wedstrijden moesten hierdoor in de hal worden afgespeeld en vier wedstrijden zijn de volgende dag bij de buurvereniging TV Heerjan afgespeeld.

Leuke weetjes

-       De langste wedstrijd duurde maar liefst 3 uur en 36 minuten. Dat was de dames enkel 8 tussen Danielle Beuzenberg en Henny Luichies. Henny won de wedstrijd.

-       De langste finale was de dames enkel 4 en duurde 3 uur en 17 minuten.


 


| Foto: Digitaal Dagblad