Barendrechts Dagblad | VV Smitshoek zoekt meisjes én dames met ballen!

VV Smitshoek zoekt meisjes én dames met ballen!

mainImage
VV Smitshoek zoekt meisjes én dames met ballen!

Klinkt onderstaande situatieschets als jouw ideale zaterdagmiddag? Dan scoor je (doel)punten! Bij VV Smitshoek zijn we namelijk op zoek naar échte powervrouwen met balgevoel; van meisjes vanaf 11 jaar, tot vrouwen die zo jong zijn als dat ze zichzelf voelen.

Nét voor het beginsignaal kijk je je teamgenoten nog even in de ogen en spreken jullie elkaar moed in met een aantal enthousiaste kreten. Zodra de scheidsrechter het startsein geeft vliegen de aanvallers naar voren, blijven de middenvelders hangen en stellen de verdedigers een ijzersterke muur op. Tot de laatste minuut houdt de keeper het algehele overzicht en, ondanks een aantal kleine tegenslagen, zorgen jullie als team voor het gewenste resultaat. En dan? Lekker douchen en snel de kantine in voor een afzakkertje met het team. Stiekem kan je nu al niet wachten tot de volgende wedstrijd!

Buitenspel is geen abracadabra voor jou en wanneer je alleen al denkt aan die laatste paar seconden voordat de wedstrijd begint, stroomt de adrenaline door je lijf. Aanvallers, middenvelders, verdedigers en ook zeker keepers zijn bij VV Smitshoek van harte welkom. Kom gerust eens meetrainen en ervaar zelf de fanatieke, harmonieuze sfeer die er bij de club hangt. Ziet vv Smitshoek je op het veld gedurende de eerstvolgende training (dinsdag/donderdag)? Niet geschoten is tenslotte altijd mis! Toch?

Heb je een vraag en/of ben je benieuwd naar de exacte trainingstijden per team? Neem dan vrijblijvend contact op met Remco Barends (coördinator dames) door een mailtje te sturen naar remco.barends@vvsmitshoek.nl.


Foto: Digitaal Dagblad