Volvo rijdt hockeyers naar uitwedstrijden

mainImage
Volvo rijdt hockeyers naar uitwedstrijden

Nog voor de winterstop laat Volvo hockeyers kennismaken met de nieuwe Volvo V60. Een aantal hockeyclubs, zoals HCB in Barendrecht, mag een weekend lang gebruik maken van vier nieuwe Volvo V60’s.

Volvo laat hockeyers op deze manier kennismaken met de V60, de nieuwe en veelzijdige estate van Volvo. Naast het partnerschap met de KNHB ondersteunt Volvo samen met de Nederlandse Volvo-dealers maar liefst 108 hockeyclubs door middel van de Volvo Clubbonus.

De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Car Nederland B.V. uitkeert aan een hockeyclub indien een lid van die vereniging een nieuwe Volvo koopt op of least bij een erkende Volvo-dealer. Die Volvo-dealer moet op zijn beurt weer een samenwerking hebben met de betrokken hockeyclub. Ook HC Barendrecht doet mee aan de Volvo Clubbonus.

De V60 is de nieuwe, iconische estate. Puur rijplezier en comfort, verpakt in zelfverzekerd design. De bagageruimte is vrijwel rechthoekig waardoor er een zee van ruimte ontstaat met een ongeëvenaarde laadcapaciteit. Dankzij de innovatieve technologieën en een ongekende veiligheidsuitrusting beschermt de V60 alles wat ú belangrijk vindt. Als onderdeel van het partnerschap met de KNHB rijden hockey-internationals als Billy Bakker, Joep de Mol, Floris Wortelboer, Ireen van de Assem en Marloes Keetels in een Volvo.


| Foto: Digitaal Dagblad