Smitshoek ontvangt Ter Leede

mainImage
Smitshoek ontvangt Ter Leede

Smitshoek ontvangt morgen Ter Leede. Vorig jaar maart wist Ter Leede voor het eerst uit bij Smitshoek in de competitie te winnen. Het werd door tweemaal Ian van Otterlo en eenmaal Joey van den Berg uiteindelijk 1-3 en daarmee kwam de balans wat competitieontmoetingen betreft in evenwicht. Beide ploegen verloren vorige week, Smitshoek met 3-1 van Jong FC Den Bosch en Ter Leede, wel geflatteerd, zelfs met 0-4 van Volendam. Beide ploegen zullen graag willen winnen om niet verder te zakken.

Smitshoek neemt momenteel de twaalfde plaats in met zeven punten. Net als Ter Leede heeft het maar negen keer gescoord, Smitshoeks topscorer is de 23-jarige middenvelder Jurien Reinata met vier treffers, gevolgd door aanvaller Mitchell Abdoel met twee.

Smitshoek startte de competitie met een mooie uitoverwinning op Swift (1-2), verloor daarna achtereenvolgens van Zwaluwen (0-1) en De Jodan Boys (4-0), maar wist daarna thuis met 3-1 te winnen van FC Rijnvogels. Ook de 1-1 tegen Feyenoord uit was een verdienstelijk resultaat, maar de twee wedstrijden in oktober tegen FC ’s-Gravenzande (2-4) en Jong FC Den Bosch werden verloren.

Het wordt dus voor de Barendrechtse hoofdklasser tijd om weer een wedstrijd te winnen. Het duel wordt geleid door scheidsrechter M.L. Germs uit Wilnis en zijn assistenten zijn M.G.S. Kwaytaal en C.A.M. Maas.


Foto: Digitaal Dagblad