Smitshoek in gedachten bij Eren Dogan

mainImage
Smitshoek in gedachten bij Eren Dogan

De wedstrijd Smitshoek-Nootdorp (3-0) stond vanmiddag in het teken van Eren Dogan, de jeugdspeler van de onder 13 jaar-1 van de Barendrechtse voetbalvereniging. Het talentje werd woensdagavond op de fiets aangereden en wordt in het ziekenhuis in een kunstmatige coma gehouden. Doktoren vechten voor zijn leven. De selectie signeerde voor de wedstrijd speciaal voor Eren een shirt.

En na afloop in de bestuurskamer/businessclubruimte stond Smitshoek ook stil bij het tragische ongeval. De twee trainers, Dick Boereboom (Nootdorp) en Richard Middelkoop (Smitshoek), waren beiden zichtbaar geraakt door het ongeval van de jonge voetballer. ‘’We hebben met 2-0 verloren, maar dat is helemaal niet belangrijk als je zo’n verhaalt hoort’’, reageerde de Nootdorpse oefenmeester. Collega Middelkoop bevestigde dat de selectie nauw betrokken is bij Eren Dogan.

In de eerste helft was het voetbal van Smitshoek-kant niet om aan te zien. Na rust ging het iets beter en maakte Luc Delmee (2x) en Jordy Dekker het verschil: 3-0. Het was voor Simon Kelder de eerste wedstrijd als voorzitter. Hij begon dus met een overwinning, maar niemand vond dat bij Smitshoek zaterdagmiddag echt belangrijk.


Foto: Digitaal Dagblad